Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 824



Divendres, 17 de novembre, començaren les feines de l’esbucament del buc de l’antic hotel Tucan de Cala Rajada amb la finalitat de convertir-se en una plaça pública amb aparcaments, una zona arbrada i una zona d’esbarjo.
 

El projecte esta finançat amb una subvenció de 750.000 euros provinent del  Consorci  d’Allotjaments Turístics i del Consell de Mallorca, a més dels fons del propi ajuntament per a l’esbucament de l’estructura i la reurbanització del solar.


 
Recordem que l’any 2010 se va esbucar l’antic hotel Tucan, situat al centre de Cala Rajada concretament a l’avinguda de l’Agulla, i s’inicià l’obra per ubicar pisos de luxe. Degut a les deficiències urbanístiques detectades l’obra quedà paralitzada i fora d’ordenació, creant una mala imatge en el centre de la localitat. Després d’uns anys, l’Ajuntament comprà el buc per 2,1 milions d’euros, pagant-los fraccionadament.
 

L’esbucament ha començat amb una grua amb un cap especial per a la demolició, que durarà uns quants dies, i creant certa expectació entre els vianant. S’ha tancat el carrer de l’Agulla i els dels voltants.
 



El Director insular de Turisme del Consell de Mallorca, Pedro Mas, de visita al municipi; i la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer, acompanyada dels regidors de Turisme, d'Hisenda i d'Urbanisme s’han apropat per veure l’inici de les obres.
 



El projecte té la finalitat de deixar una plaça pública en el centre del nucli urbà amb més aparcaments, zones per a vianants i espais verds.