Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1670
Diada de música, tallers, animació, menjar, pare Noel, ball de bot, alei-alei i swing de TOTS AQUESTS DOIS


Una diada molt completa que el bon temps afavorí. Les paradetes lluïen, els comenrciants i assoaciacions han procurat exhibir les seves millors gales. I, econòmicament,els hi ha anat molt bé.La gent amb ganes de participar. Coques i dolços boníssims,.gran varietat. MOltes propostes. I els bars plens a vesar.

Tothom sortí de la plaça amb m´s d'un regal, abre o reis, en aquest cas, tan se val.
Al llarg de tot el dia, Raffaela Sasse, autora del llibre cuina global assessorava sobre questions de la gastronimia més senzilla. Consultau la mostra del llibre en aquest enllaç

La Coral Gabellina sempre fidel i participativa a tots els esdeveniments, cantà unes alegres nadales.


El taller de faies que impartiren homes de pes específic en la matéria com Pere Orpí, Mateu Morey, Miquel Calobra i Jaume Melis "pillu", crearen ambient per l'horabaixa.
Tambe ateneren als mitjans de comunicació.


L?abre dels desitjos, una any més. Un clàssic que no pot faltar al mercadet.

Enguany, l'animació infantil fou a càrrec del grup manacorí SAPGUETTI, amb cares tan conegudes com Guillem Sansó o Pep Lluís Gallardo. Pares i nins gaudiren de debò.I el pare Noel, tot i que es va fer esperar, comparagué per delícia dels infants.
Ja l'horabaixa, el ball de bot del Castell de Capdepera, l'alei,alei que ja n'hem parlat i Tots aquests dois com a punt i final. 


Una delícia!