Festa de presentació de la nova temporada de Capdepera Ràdio

Image

El passat divendres, dia 25, Capdepera Ràdio es va vestir de festa i sortí a la plaça de l’Orient per a presentar la programació de la temporada 2009-2010. Quant a la graella, ara mateix, no ofereix novetats i sí alguna baixa que és una llàstima que es produeixi. Però els que continuen semblen ben decidits a no amollar, a fer possible que Capdepera Ràdio continuï essent un mitjà de comunicació vàlid. En aquest sentit, a la mateixa plaça, poguérem accedir al document elaborat per l’Associació d’Amics de la Ràdio, que s’ha adreçat a tots els grups polítics, com a proposta de futur i com una eina que vol assegurar la viabilitat de l’emissora. El que es pretén és el compromís de tot l’arc ideològic de la Sala, a fi que la ràdio local no hagi d’estar sotmesa als vaivens polítics que es produeixen a cada legislatura. Hem de dir que ens va semblar una proposta molt realista, gairebé de mínims, però que podria dinamitzar decisivament la vida d’aquest mitjà. Ara veurem els polítics que en diuen.

Els programes que desfilaren per l’escenari i convidaren l’audiència foren:


Pilotes Fora, el degà de la graella.

Image

De tot i música, la màxima audiència de Capdepera Ràdio.

Image

Una rosa en cada galta, el programa més fresc i divertit de les ones gabellines.

 
Image

El cafè dels dissabtes, els nostres. En Paco i en Lluís se'n sortiren amb nota, i varen vendre el programa molt bé.

Image

Entre tots ràdio, la veu de la immigració, l'espai dels nous gabellins

 
Image

Però la festa no va acabar aquí. La part musical, amb el quintet de Marc Ayza, va constituir un colofó que, tot i les bones referències que teníem d’aquest músic, va superar àmpliament les expectatives. El bateria català, ben secundat per Roger Mas al piano, Tom Warburton al baix, Helios a la taula de mescles, i la veu de Core Rhythm, oferí tota una exhibició del seu virtuosisme, en una fusió engrescadora de jazz, soul i hip hop. Llegir la llista de músics amb els quals ha col·laborat Marc Ayza, enlluerna; escoltar-lo, sedueix definitivament.

Image

Image

Després, les preguntes sorgeixen, inevitables: on eren els alumnes de percussió de l’Escola de Música?; on eren els aficionats al jazz?, on eren els amants, simplement, de la música?

La plaça de l’Orient, en aquesta ocasió, hauria merescut un ple.

Un altre pic serà.