Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2271
La Fundació Deixalles participa en la campanya de sensibilització Waste Watchers (Vigilants dels Residus) que aquesta setmana, del 20 al 28 de novembre, informa als visitants de les seves delegacions a Palma, Sóller, Felanitx, Llevant, Calvià, Inca i Eivissa dels avantatges del reciclatge.

Durant la campanya, els empleats de les botigues fan un recompte dels articles que s'han comprat per incloure el registre en la recollida de dades europea.

El dilluns 22 de novembre de 2010, entre totes les botigues de la Fundació Deixalles, es va obtenir el següent recompte:
CLIENTS: 401
PES ARTICLES: 1.878,72 kg
 
A més, els ciutadans poden conèixer les diferents bones pràctiques al seu abast per a reduir la producció de residus.
També s'explica als clients com funcionen les organitzacions conegudes com 'recuperadores socials' i els beneficis i importància de la col.laboració ciutadana en tot el procés de reciclatge.
 
Aquesta campanya està inclosa en el projecte europeu Life i es desenvoluparà simultàniament en diversos punts del territori estatal.
El pes dels objectes de segona mà venuts a Europa i les accions realitzades per totes les entitats per a la reducció de residus s'aniran actualitzant al web www.wastewatchers.eu.
 
Amb el lema 'Cada objecte reparat o reutilitzat, és un residu evitat' la proposta pretén fomentar el consum responsable.



Per a més informació, veure arxiu adjunt o contactar amb Deixalles Llevant. Polígon de Capdepera