Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 2507
CELEBRACIÓ DE L'ONZÈ ANIVERSARI DEL PARC NATURAL DE LLEVANT





El passat diumenge 11 de novembre el Parc natural de la península de Llevant va organitzar una festa infantil al recinte de na Batlessa (Artà) per celebrar que ara fa onze anys que aquesta gran àrea de les muntanyes d'Artà es convertiren en parc natural.

El bon temps acompanyà la festa i possibilità que prop de 300 veïns s’apropessin a celebrar l’aniversari, que comptà amb cinc divertits tallers educatius organitzats pels treballadors del Parc.



També hi volgueren assistir altres entitats conservacionistes, com la Reserva marina de Llevant - Cala Rajada i l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), la primera va organitzar dos tallers per promoure el coneixement dels recursos marins entre els més petits, mentre que l'Ibanat hi aportà un camió d'extinció d'incendis forestals en el qual els nins conegueren de primera mà la importància dels equipaments forestals.



Les associacions de caràcter social Estel de Llevant i es Garrover, que lluiten per a la integració de persones en risc d'exclusió social, també hi assistiren per donar a conèixer al públic adult els projectes que desenvolupen al Parc natural.



L’equip gestor del Parc vol agrair al nombrós públic assistent la seva participació en aquesta celebració, així com mostrar públicament l'agraïment a les entitats col·laboradores, a les que anima a seguir treballant conjuntament en la conservació dels nostres espais naturals.