Imprimeix
Categoria: Medi ambient
Vist: 3459
I això què és?





Ubiquem-nos. Estam parlant del dit camí de Son Cabila, és a dir, des del camí de sa Gatova en amunt, cap al golf de Canyamel i el Claper dels Gegants. Si coneixeu l'indret, sabreu que hi ha un camí prou ample que duu precisament fins a les barreres del golf esmentat, i que en paral·lel hi havia un sender més que suficient per a excursionistes, que ens menava fins al Claper. Idò bé, aquest viarany, de sobte, ha aparegut convertit en un nou camí-carretera d'una amplada considerable, com perquè hi puguin passar vehicles i que, com es veu clarament, ha estat solcat amb maquinària pesant, i sense mirar massa prim. No podem pensar que es tracti d'una obra adreçada a preveure incendis forestals, tota vegada que aquesta camí-carretera discorre en gairebé tot el traçat per zona de garriga baixa, però, sigui com sigui, ara ja tenim dos camins, un devora l'altre.
Preguntes: Qui ha realitzat aquesta obra? Amb quina finalitat? Aquesta actuació compta amb els permisos i llicències corresponents?
Si algú té respostes, les hi agrairem. I si no hi ha respostes, pensarem que es tracta d'un nou atemptat ecològic, un més dels que es perpetren, un dia sí i l'altre també, arreu d'aquest bocí de terra anomenat Mallorca.