Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2726

Les Cranques Reumàtiques celebren  el seu sopar anual a Can Cardaix






 
Un bon grapat d'excursionistes de les Cranques Reumàtiques se trobaren dia  2 de setembre,  amb motiu del sopar anual en que organitzen el calendari i trien les excursions de la propera temporada.

Enguany ho varen fer a Can Cardaix on, a més de sopar molt bé, gaudiren de la música de Marisa Rojas i Felipe Cardiel. En el descans musical aprofitaren per a concretar les dades  i  triaren les excursions, entre moltes propostes, que pretenen realitzar la propera temporada 2011-2012.



Durant el sopar van recordar anècdotes i  varen gaudir del bon ambient entre caminaires, tot un reeencontre després del descans estiuenc. Com cada any se va entregar un CD amb el recull de fotografies de les excursions, la segona setmana de setembre a l'Oficina d'informació de Capdepera (Xesca) disposarà d'uns exemplars per les Cranques que no el tenguin.



A les planes d'excursionisme podeu trobar el calendari d'excursions 2011-2012 i un petit recull de normes bàsiques de funcionament. Us recordam que les excursions són obertes a tothom i es convenient  enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a entrar a formar part del grup de correus electrònics i rebre informacions puntuals de les excursions (canvis d'horari, anul·lacions per mal temps, activitats extraordinàries, etc...).



En setembre dia 25 tenim la primera excursió, a el Pas Vermell a Andratx. Una excursió senzilla amb posibilitat de nedar a les cales de la zona. Aviat farem la convocatòria amb dades de l'excursió a l'apartat d'excursionisme de la revista Cap Vermell i individualment als qui siguin a la llista de correus electrònics de Cranques Reumàtiques.