Un grup de joves

hi comparegué

cercant les proves

del càsting.

No és la primera vegada

que succeeix


    L’elecció del nom (encara no hem arribat a aclarir qui i com s’ha decidit el nom) de Centre Cap Vermell al nou edifici ens va semblar un error des del principi, en tant podia conduir a confusions amb l’associació Cap Vermell que fa aquesta revista.
     Eren i som conscient que el nom de Cap Vermell no és privatiu de la nostra associació, però el bagatge de 30 anys d’existència activa avalen el seu us.
    El nom Cap Vermell fa 30 anys que està lligat a l'Associació Cultural Cap Vermell, la nostra associació. També a totes les propostes, que de la nostra activitat de foment de la cultura local se’n deriven: a la nostra web, als premis anuals Cap Vermell, a les iniciatives editorials...
     És més des de Cap Vermell varem fer un escrit a l’Ajuntament tot proposant un nom que havia estat triat pel nostres lectors a partir de les votacions fetes en aquesta revista, en què suggeríem el nom de COLL D'OS. Però n’havia d’altres propostes dels postres lectors. De fet, aquella instància no va tenir cap resposta (tot un detall).
   Mira que hi ha noms per triar i justament trien un que ja existeix com a entitat consolidada.
   No entrarem a comentar les intencions, els perquè, ni com s’ha fet l’elecció .. malgrat se pogués parlar llarg i extens.
   El cert és que la cerimònia de la confusió està servida. Pot ser la gent d’aquí ho tingui clar però, especialment, la gent externa no tant. De fet hem rebut alguns correus electrònics a capvermellmail.com , demanant informacions turístiques o qüestions informatives de caire administratiu (clarament dirigides al Centre Cap Vermell). I no sabem si, al contrari, algunes dirigides a nosaltres han arribat al Centre.

    Així, la darrera anècdota al respecte passà el dijous dia 13 de gener, quan un grup de joves s'adreçà a aquest edifici i, un cop allà, van dirigir-se a la biblioteca demanant pel càsting de Cap Vermell. És a dir, les proves per a participar en el serial gabellí de ficció en episodis, EL MAGRANER, que volem produir des d'aquesta associació i que dirigirà Arnau Serra.

Consideram que si l’intenció del qui va triar el nom, al Centre de Cala Rajada, era embolicar la troca, ho ha aconseguit  prou. Seriosament pensam que caldria que l’equip de govren se repensàs el nom, i fes seu l’adagi “rectificar és de savis”. Seria desagradable iniciar una campanya de recollida de signatures, o altres accions, i fer d'aquest tema un nou element de discussió.

Pel que fa al càsting, les sol•licituds van a molt bon ritme. Aviat tindrem un bon planter d'actors i actrius per començar.

Clicau damunt el magraner per llegir l'enllaç.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.