Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 647


El temporal de llevant de fa dues setmanes va aixecar moltes filloles del passeig marítim de cala Gat. Una lectora ens envia dues fotografies de filloles rompudes i demana si, ara que han reprès les obres del passeig Marítim i sembla que per acabar-les, substituiran aquestes que no han aguantat ni un any. 

La lectora, que camina cada dia per allà, ens diu que no són de bona qualitat i que, a més, els vianants més petits poden fer-se mal. Ella creu que ho arreglaran per a la inauguració oficial tot i que te els seus dubtes ja que, com publicàrem a l'article esmentat, fa dos anys de les filloles del passeig de sa Pedruscada i encara no han fet res.

Una llàstima! Si els doblers i la propietat fos seva no ho farien així, assegura.



Nota: Després de publicar els articles del forat del carrer des Clot Gran hem rebut un allau de correus (7 en concret) que denuncien espais públics bruts o en mal estat. En publicarem un cada dos dies, no tots de cop. Així que una mica de paciència i gràcies per confiar amb Cap Vermell.





15. Llosa o pedra plana que serveix per a construcció (Mall.). Especialment: a) Pedra o rajola planera que es posa damunt l'ampit d'una finestra per recolzar-s'hi.—b) Pedra plana que forma la part superior i horitzontal d'un escaló.—c) Pedra plana situada a la part anterior d'un escaló, i que serveix per a reforçar la fillola horitzontal.

[DCVB]