Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1328




El proper 25 de setembre IB3 estrena  “Mòpies”, la  primera ficció conjunta d’IB3, 
À PuntTV3 i Espaitemps.









Clica la imatge per ampliar-la










El proper 25 de setembre IB3 estrena  “Mòpies”, la  primera ficció conjunta d’IB3, À Punt, TV3 i Espaitemps.

En la sèrie participa com a co-protagonista el nin calarajader Eduard Vergara Fuster. Durant varis mesos ha participat  en la gravació de la sèrie com a actor. Ells és en Gori. 

La nova sèrie de ficció Mòpies constarà de 4 episodis de 55 minuts. El repartiment l’encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius de les Balears, Catalunya i el País Valencià, com Santi Pons, Isabel Requena o Anna Berenguer. Mòpies és una sèrie creada per Lluís Prieto i l’equip de guionistes el formen Sofia Martell, Pep Molina i Desirée de Fez.

Mòpies, que el canal Super3 estrenarà pròximament, ha estat produïda per IB3, À Punt i TV3, en coproducció amb la productora mallorquina Espaitemps. Compta també amb la participació de la productora valenciana Barret Cooperativa i amb el suport de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears, la Mallorca Film Commission i la Fundació Mallorca Turisme.

Aquesta sèrie de gènere fantàstic està ambientada al Santuari de Lluc i explica la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a uns campaments d'estiu on experimenta un fet traumàtic. Davant d’aquest inexplicable fenomen, Bel juntament amb la incondicional ajuda de Judit, una jove monitora, i la col·laboració del Gori i la Hilda, dos infants del campament d'estiu, anirà a la recerca de les claus per a resoldre el misteri.