Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1374

Ara que l'Ajuntament ha canviat el nom d'una cursa plena d'història i simbolisme, recordem com començà tot: FESTES DEL CARME 88




El Carme 88, dia 10 de juliol,  Sortida del I SEMI MARATO DEL CARME (21.097) metres. Importants premis en metàl·lic i trofeus. Totes les categories. Informació i inscripcions: JAUME FUSTER (Tel. 563981), BARTOMEU GARAU (Tel. 563203) i OFICINA MUNICIPAL DE TURISME (Tel. 563033).  L'arribada està prevista a les 2030 hores, aproximadament. 

La crònica de Cap Vermell de la primera edició de la semi-marató:

Un dels grans atractius d'aquest estiu l'haurà constituït, sens dubte, el I Semi-Marató del Carme, que es disputà el 10 de juliol. I això, per moltes raons. La primera, i més important, perquè amb aquesta prova pareix haver-se posat la primera pedra d'un esdeveniment amb vocació de continuïtat i de projecció exterior, decidit a convertir-se en un dels més rellevants del calendari atlètic de les Balears. Una altra raó la trobam en la destacada participació de corredors, lo milloret de Mallorca, salvant unes poques excepcions. Però fou la resposta del públic lo que, possiblement, va fer de la cursa un autèntic espectacle del que els participants se'n dugueren un record imborrable. Per a la petita història d'aquesta carrera, diré que guanyaren en Juan Pablo Martínez i na Felisa López, en llurs categories respectives. Com que corredors, organitzadors i patrocinadors pareix que quedaren contents, és ben segur que l'any que ve tendrem un II Semi-Marató pel que, encara que pugui parèixer exagerat, ja s'està fent feina. Enhorabona a tots.

Revista Cap Vermell nº 91-92 Juliol-agost,1988