Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1283
Continua la carrera meteòrica d'aquell jove que fa deu anys ens envià una carta des de Nova York on estava becat.





Ara participa al musical MAMMA MIA! al teatre Rialto de Madrid





Aquesta era la carta:

18.07.2012

Tal com ens havia promès, ens envia les seves primeres impressions del seu stage becat.



Hola amics i amigues de Capdepera y Cala Rajada, sóc en Pep Guillem Pico i vos escric desde New York.
Estic treballant molt en aquesta escola y estic molt satisfet del meu progrés dia a dia, també estic molt content de poder gaudir aquesta experiència que està essent meravellosa i que esperem que se repetesqui com més aviat millor!

Una besada a tots. Vos enyor molt.



De tant en tant ens arriben notícies de la participació en papers més rellevants den Pep Guillem Picó Más a grans espectacles musicals. Cap Vermell ja n'ha publicat uns quans des d'aquella beca, ara fa 10 anys, que el va portar a Nova York.
Aquí teniu algunes de les ressenyes festes des que va acabar els estudis a l'escola de ballet Stylo de na Claudia Suiter.

Pep Guillem és en "Larry" al musical "A Chorus Lin
Pep Guillem Picó participarà en el musical Anastasia
Pep Guillem Picó actuarà a Madrid amb "Hércules, el musical
Pep Guillem Picó participa del musical "Hércules(
Espigolant la premsa: Pep Guillem Picó en el IV Concurs de Dansa de BCN
Pep Guillem Picó des de New York(Cartes)Tal com ens havia promès, ens envia les seves primeres impressions del seu stage becat.
Pep Guillem Picó Màs becat per estudiar a Nova York
Angela Aso i Pep Guillem a VeoVeo

En Pep Guillem s'ha convertir en un gran professional, tal com en una ocasió, l'any 2015 li comentaren en unes proves: "la dansa necessita més professionals com tu".


A més de la formació en dansa clàssica i va realitzar 8 graus de preparació de la tècnica de l'escola Royal Ballet. També va fer 3 graus de piano professional a l'escola municipal de música de Capdepera, Illes Balears i 2 graus de saxofon complementari en la mateixa escola. En el Conservatori de Música i Dansa de Palma va dur a terme el títol professional de Dansa Clàssica. Va continuar la seva formació a l'escola de Víctor Ullate i també té estudis de tècnica vocal en El Laboratori de la Veu. Va estar cinc anys en el cor de joves de Mallorca amb tessitura de tenor i va fer durant sis anys consecutius cursos d'interpretació en una escola privada de Palma. Té el Títol Superior d'Art Dramàtic enfocat al teatre musical a l'escola Scaena de Víctor Ullate.
Va ser becat per a assistir 6 setmanes a l'American Academy of Ballet. Va assistir a classes amb professors com: David Howard, Jay JolleyViolette Verdy... En el Dansi Cea Olimpics de Bulgària va guanyar el primer premi en la categoria "Sènior" de Dansa Clàssica i també el premi a la millor tècnica. Va ser guanyador de l'IV Certamen Internacional de dansa Ciutat de Barcelona, va guanyar una beca completa per al curs d'estiu en "The Harid Conservatory of Florida". Va treballar en un projecte de la companyia: BCN City Ballet, amb coreògrafs com Ramón Oller i Alba Zamora. Va treballar en el ballet: "El trencanous" en la companyia del teatre principal de Palma, dirigit per Gavin de Paor; en el ballet: "Romeo i Julieta" en la companyia del teatre principal de Palma. Va treballar com a ballarí i corista en el musical "Hércules" per al festival de teatre clàssic de Mèrida i una temporada completa en el teatre de la Latina. Posteriorment ha actuat a Disneyland parís, a Anastasia, el musical i ara a Mamma Mia!!