Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2047


Ni distància ni mascaretes. Això sí, les mans ocupades per tassons o mòbils. Hem rebut diversos vídeos com aquest que estan penjats a les xarxes socials. Nosaltres no oferim primícies, publicam allò que els lectors ens envien i comenten. Pensam que és un tema que els preocupa. A nosaltres també. Una altra festa a Capdepera. Al vídeo hem pogut contar més de 40 persones en el que sembla una festa d'aniversari en una sala.

No es tracta com algú ha comentat de que "la pandèmia ens ha tornat a l'època de l'holocaust, on tothom delatava on hi havia un jueu i que hem tornat a una societat destrossada, plena d'odi, egoisme i enveja"  La qüestió és que la COVID 19, a banda dels morts i malalts que ens ha deixat, sols es combat amb mesures que restringeixin el contacte social. La normativa establerta va en aquest sentit. Nosaltres sols podem apel·lar a la responsabilitat personal de complir-les pel propi bé i per la salut col·lectiva.

Entenem que la gent que intenta complir aquestes disposicions s'indigni davant aquestes imatges i exerceixi el seu dret de protesta. I entenem que les autoritats haurien de treballar en el rastreig per les xarxes socials d'aquests que a més d'incomplir la llei es vanten de fer-ho.

Recordem que des del decret de mesures del 12 de setembre, " Les reunions socials i familiars queden reduïdes a 10 persones a interiors i exterior, excepte entre convivents, respectant la distància i portant mascareta quan toqui. Inclou activitats d'esplai infantil i juvenil. Es recomana reduir les trobades".