Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2693


Fa un parell de setmanes varem rebre a les nostres oficines centrals una invitació a un event  i quedarem una mica bocabadats perquè no tenim secció de l'anomenada prensa rosa, a més a més s'invitació deia que el protocol era molt estricte pel que fa a vestuari, havia de ser de gala, pero de gala-gala.

I a qui enviam?, perquè com podeu imaginar la gent de per aquí no es compra esmoquing o vestits llargs per anar a fer el cafè a sa plaça. Finalment dos reporters es sacrificaren per la causa i anaren a cubrir la noticia. Vestits d'aquella manera....... es posaren el que varen poder trobar per no desentonar.


Hem de dir que la festa va ser divendres dia 20 i que fins avui dimarts els dos reporters no han tornat a ser persones, la gresca va arribar a ser de tal magnitut que quedaren en estat catatònic. Així i tot ells no escriuen el que estau llegint perquè encara arrosseguen la resaca.

Ens han contat que aquesta gent es va reunir a un lloc secret (en tenen un parell d'amagatalls) per "auto" regalar-se premis i condecoracions i que anaven  fora corda. Pareixia que els hi havia tocat a tots la loteria o els euromillones. Quina ostentació!!

Els millors vestits, molts arribats de les grans boutiques d'arreu del mon, dels colors mos han dit que predominaven els negres i els vermells, tot i que també havia modelets en verds i turqueses molt elegants, les actrius es decantaren pràcticament totes per els vestits amb escot "palabra de honor" i entre els homes hi va haver un poc de tot, però sempre amb elegància, tots ells pareixien Pauls Newmans gabellins, a destacar el frac que el guanyador als Oscars a millor guió, direcció i producció va lluir, un frac fet expressament per ell amb teles exclusives i confeccionat a la millor sastreria de Nova York, regal den Rockefeller.
Sabates fetes a mida i especialment per l'ocasió, es veren molts de Manolos (Manolo Blahnik volem dir), els altres els Manolos del "All my loving" i "Amigos para siempre" no actuaren.
Pel que fa a les joies, les actrius portaven de tota classe,  però res de bijuteria, de lo bo lo millor: Cartier, Chopard, Tiffany, Bulgari etc. No feia falta il·luminació, elles ja enlluernaven amb tant de centelleigs.

L'acte començava amb sa típica passejada per sa estora vermella que acabava al "photocall" on tots varen ser immortalitzats per els nombrosos paparazzis presents. Un discjòquei contractat  amenitzaba la vetllada.

El sopar va consistir en un copiós buffet ben assortit de salats i dolços, tot el menjar provenia de les millors cuines de la comarca. El beure, bàsicament vi i cava triat d'entre les millors collites de les diferents denominacions d'origen. 
Després del sopar, i ja amb els gin-tonics i altres combinats a la mà, l'ambient es traslladà a la terrassa que presentava un aspecte deliciós amb la piscina que reflectia la lluna,  s'ha de dir que la nit no era gens freda.

Molta música, molt de ball, molta tertúlia, en fí molta diversió. 
Els nostres reporters indagaren en el motiu (ocult o no) d'aquella festada. 
No tregueren molt en clar. Deu ser que o anaven ben gats o no són bons reporters. Només varen averiguar que tot ho feien perquè s'estimen molt i perquè ara comença sa tasca de preparar una nova proposta teatral i volien començar amb bones vibracions.



Bé, fins aquí tot el que vos podem contar. Lo que sigui que preparen ja és veurà.