Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2504
Fideuà organitzada i cuinada pels pares-mares d'alumnes de 6è de Primària
 



Aquest diumenge, dia 15  de març, al parc de S'Alzinar s'han arreplegat devers 200 persones a taula, per a col·laborar amb el viatge d'estudis dels alumnes de sisè.



Només per 5€ han pogut gaudir d'un dinar complet, un bon plat de fideuà (menjaren a voler), unes postres de coca i xocolata i vi i aigua. Els pares i mares dels alumnes de 6è comandats per en Joan Ramón Esteva (Blancus), han estat els encarregats de cuinar els 25 kg de fideus en 3 paelles que feien mirera. Per acabar d'arrodonir el dina se prepa
ren 30l. de xocolata amb coca, per mullar.



Aprofitant el bon temps, que ha acompanyat el matí, els nins han pogut jugar a les instal·lacions del parc, mentre els pares aprofitaven per fer la xerradeta  i fent un beure al bar, que també han instal·lat els pares per ¨aguantar l'espera¨. 

 

El matí que havia començat perfecte, s'ha vist amenaçat a l'hora de començar a dinar, quan el cel s'ha ennegrit i tots els dispositius mòbils anunciaven l'arribada de pluja, que ha arribat just quan estaven a punt de servir els fideus. Així que la sort ha acompanyat i sense inconvenients s'ha dinat tranquil·lament dins el gimnàs on s'havien preparat les taules.