Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2477
Aquest cap de setmana la Coral s'Alzinar, l'agrupació Castell de Capdepera i l'associació gent gran "Sol naixent" han celebrat suculents dinars. 


Dissabte la Coral s'Alzinar celebrà l'anual llampugada amb prebes. Al voltant de 80 comensals donàren compte de 28 quilos de llampuga. Cada any és un delit. però la llampuga del 2014 es recordarà molts d'anys com a excepcional. Els cuiners, Joan Llabata i Jaume Fuster són màxims artífexs d'aquesta vega, sense oblidar un petit exèrcit de pinxes que ho fant tot més fàcil.



El vi i la bona companyia fa la resta. Una estada d'àngels a l'ombra d'un mític garrover i les cançons de rigor per mantenir les tradicions.



Això sí, quan començà la cançó "Ansiedad" fora de repertori la directora llançà amb força un tassó sobre el grup de cantaires. Tant de bó que no era massa ple.



Els gust amb que es menjà la llampuga fou proporcional al dels cuiners en cuinar-la. Les imatges no menten. 



En definitiva, aquí les espectatives han quedat molt altes. 

Però no menys saborosa fou la paella que en Miquel Lliteres i en Joan Fuster cuinares sota l'atenta mirada den Joan Ramón Esteva a l'agrupació de ball de bot "Castell de Capdepera". Xisco Campins arribà just per sacsetjar-la i sortir a la foto. A punt per servir devers 50 plats sense comptar els qui refegiren.



En haver dinat hi hagué eleccions i quedà com a president en Miquel puça




També hem sabut que l'associació gent gran "Sol naixent" celebrà, el el marc del seu 30 aniversari, un multitudiari dinar a Son Sant Martí. Taula parada per devers 200 ens han contat. No tenim testimoni gràfic però sabem que hi anà el batle, la regidora d'assumptes socials i algú altra. En aquets casos es segueix la màxima dels dinars "Que n'hi hagi!" i més en temps d'eleccions. Hi ha coses que no canvien...