Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3146
Que santa Llúcia conservi la vista molts d'anys al regidor de Medi Ambient..., i per devers la policia.
Sopar del PP per celebrar el nomenament de Sard com a Conseller.
I dues cosetes més



Dia 13 de juliol el regidor de Medi Ambient, Alberto Llull, declarava a Ultima Hora, respecte a la pífia de regeneració de l'arena de Cala Agulla:  «la diferencia entre una arena y la otra es casi imperceptible».

Idò que santa Llúcia li conservi molts d'anys la vista, perquè la diferència és més que evident tant de vista com de textura. Tot i que hi ha enviat una màquina que la mescla amb l'original (per acabar de consumar el desastre ecològic). Un altra qüestió és el que ha costat aquesta màquina, ja que posats a tudar doblers sempre hi som a temps.
Quant a l'arena, el pressident de l'assocaició Hotelera, David Riera, reconeix que ha estat un fracàs i que és picadís. Químics de reconegut prestigi admeten que la prova casolana de sedimentació que CapVermell va fer l'endemà de la seva empastació és definitiva i evidencia que no són de la mateixa classe.
Però ningú s'atreveix a demanar responsabilitats. El PP, que també era a peu de plaja el dia d'autos, tampoc. Però lo de mesclar-la, ja és es colmo!, com diria aquell.

La Policia també té un bon quefer. Si en un mes ha posat 16 denúncies per botellot (tal com declara la regidora Llull a Ultima Hora) i encara en presumeixen, és perquè aquí falla alguna cosa. Tal volta hagin de canviar les rutes. O entrar al facebook dels 

En tot això resulta que el PP, que no sap com explicar la pujada d'impostos, quan havia promès que els baixaria, va fer un sopar per a celebrar que en Sard ja és conseller del Consell de Mallorca. I en aquell sopar es comentà, entre d'altres coses, que l'ajuntament no tendrà doblers per pagar els treballadors el mes de setembre. També sortí a col·lació, una altra vegada, que en Biel Torres no serà batle. Ara els rumors apunten cap al regidor que mescla l'arena a Cala Agulla.


Pel que fa a la situació econòmica, ens han dit que el batle comentà als funcionaris que enguany el pressupost es passaria d'1.000.000 d'€ i que en teoria l'Estat l'hauria d'intervenir. Però com que hi haurà tants d'ajuntaments que estaran en la mateixa situació, que no ho farà.  I pel que fa a la participació ciutadana, ja poden aprovar molts reglaments però Cap Vermell fa més de 6 mesos que va presentar una instància sol·licitant informació pel desafortunat cas de la denúncia que ens interposà el regidor d'Hisenda i encara no han contestat. Ni ase ni bèstia, vaja.