Imprimeix
Categoria: Venda i canvi
Vist: 2344


Espectacle de Màgia professional, tot complet, amb una àmplia gamma de trucs (pilota flotant, desaparicions, trucs de comèdia per a adults i nens, trucs amb targetes, flors, cordes, cartes, etc...).

Amb muntatge i taules per a l’escenari, maleta de transport amb rodes, petit material cartera, maleta amb mesclador i micro autònom, dos vestits de Mag, bossa per a les cames de taula, fusta taules, etc... 


Es ven l’espectacle tot complet amb la seva escenografia, muntatge, incloent un curs de 10 hores per a ensenyar la posada en escena bàsica de l’espectacle, el funcionament dels trucs i la manera de presentar-los.

 

Durada de l’espectacle: +- 50 minuts.

 

Amb aquesta compra pot canviar la teva vida, canviar de professió, viure l’alegria de l’escenari i seguir evolucionan, afegint nous trucs, amb les teves idees i humor propi! Amb algunes actuacions comercials en hotels pots obtenir uns ingressos molt bons, un espectacle que es cotitza a +- 200/250 eurosm segons rendiment. Amb dues actuacions per setmana i quatre hotels ja pots aconseguir uns 1.600/2.000 euros al mes. I la setmana té cinc dies més! També es pot vendre a agències d’artistes, normalment a un preu de +- 400 euros per actuació, en comunions, casaments, aniversaris, etc.

 

I, a més, si fas la seva pròpia pàgina WEB augmentaran les seves possibilitats. Realment depèn en tu multiplicar els teus ingressos!

 

Desafortunadament, el seu propietari ha de deixar-ho per raons de salut, força i edat i no vol que aquest material quedi arraconat en un magatzem! Així que, si vostè està realment preparat i llest, us obrirà la porta al món de la màgia! 

 

Preu: € 3.950- Es pot negociar.

 

Els compradors que només volen comprar-ne una part, abstenguin-se!

 

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  - Tel. 634.310.075