Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 2278
 El govern cedeix 8.000.000.000 d’euros als ajuntaments, dels quals una picossada aniran a parar a les arques del nostre (males llengues parlen que el reintegro que ens ha tocat supera el mil·lió i mig d’euros), i ja podem anar pensant que n’hem de fer.

 L’associació Cap Vermell, sempre disposada a cooperar de manera desinteressada  en la millora de la vida col·lectiva té propostes a fer.

 - Podríem soterrar les noves línies elèctriques entre la subestació del Polígon i el límit municipal fronterer amb Artà; però no creiem que els polítics tenguin c punt d’enfrontar-se amb Gesa-Endesa, així que passem a una altra proposta.

 - Fer un tobogan gegant entre el Castell i la platja de l’Agulla com a projecte turístic estrella de la temporada; ara que el Consistori s’ha llançat de ple a l’obra pública podria estar molt bé.
 
Però encara se’ns ocorren més idees…

 - Una de les grans aportacions municipals a l’urbanisme democràtic ha estat omplir els carrers i places de senyals de trànsit; és arribat el moment d’iniciar una  segona fase encaminada a l'aprofundiment de la democràcia local  augmentant i corregint el nombre de senyals, no tornarem a tenir una oportunitat com aquesta, així que venga, mans  a l’obra… 

 - O per exemple fer les festes més vistoses de la història del poble, quins Reis!, quin Sant Antoni i Carnaval!, quin èxit el Mercat Medieval! i, què ens deis de les festes del Carme, Sant Roc i Sant Bartomeu amb activitats a “tuti pleni” i de l’expectació que eixecaran la Fira de la Llampuga i l’Esperança Sí, aquesta opció és la que ens convé… que ens alegrin l’any de la p punt crisi. 
 

CONCURS D’IDEES PER A SUPERAR LA CRISI
CAPDEPERA COL·LABORA

Tots els empadronats al Municipi poden presentar les seves propostes

a la Revista Cap Vermell (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

que les publicarà i les sotmetrà al vot popular

 

El guanyador se’n durà el 90% dels diners destinats a la inversió perquè almenys un gabellí se’n surti de la crisi, i la resta es repartirà entre els lectors que hagin votat l’opció gunayadora.

 PARTICIPI,  VOTI  I  GUANYI !