Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 2887
Cap Vermell li ha dissenyat una proposta davant la manca d’inciativa













No sabem què ha passat, ni el perquè. Però entre tota la banda de càrrecs de confiança, secretaries personals, caps de premsa, caps de protocol i altres herbes, sembla que ningú ha pensat en enviar una senzilla felicitació de Nadal... un “christmas’ com cal.

El cert és que el Nadal 2020 ha passat desapercebut a la institució municipal. Ni a la web, ni a les xarxes socials, ni a la seva revista de referència, ni amb els treballadors i manco als ciutadans i contribuents, que els hi pagam el sou, han tingut el més mínim detall per donar els molts d'anys. Ni en persona, ni per escrit, ni en vídeo (enguany que hi havia agafat traça en els "discursets setmanals del confinament").

Molt atabalats han d’estar per la Sala, per tal de que ningú no pugui dedicar cinc minuts a difondre un missatge d'encoratjament i esperança per l'any que ve. Pot ser tenen massa feina amb obres eternes, plecs que s’han de repetir, serveis tancats (com l'escoleta), problemes que s'eternitzen sense solució... però aquest no és el lloc ni el moment per fer el llistat. O post ser troben que aquest Nadal no compta.

Diuen que les festes tenen vuitada i encara és a temps. Per això, Cap Vermell li hem dissenyat una enginyosa proposta davant l’apatia i deixadesa mostrada. Un semi-vestit de pare Noel, fora llevar la corbata -no fos cosa- amb l'arbre al darrera i a punt per afegir qualsevol frase enginyosa. 

Per part nostra, molts d'anys Sr batle i Srs. regidors i regidores i que la il·lusió del servei públic us mantingui fidels als vostres principis. Si no, ja ho sabeu prou, n'hi ha d'altres, com deia Groucho Marx.

Una mica d'història: Sir Henry Cole era un escriptor i inventor que va viure a Anglaterra durant el segle XIX. També se’l considera el creador de les postals de Nadal o nadales. El 1843, Cole va voler felicitar el Nadal de forma original als seus familiars i amics. Va demanar a un amic seu, el pintor John Callcott Horsley, que dissenyés una escena nadalenca i en va fer imprimir 1.000 postals. La idea es va estendre per tot el país i moltes famílies, empreses i negocis van començar a imprimir les seves pròpies postals en sèrie.

Amb l’aparició d’internet i les xarxes socials es farceixen de postals de Nadal o ‘christmas’ personalitzades que continuen sent un petit gran detall per mostrar el nostre afecte als nostres seguidors.