Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 3739

 L'OIT de Cala Rajada organitza l'excursió
 a L'ERMITA DE BETLEM-ES CALÓ-COLÒNIA DE SANT PERE


Divendres dia 26 de febrer va tenir lloc una de les excursions més esperades de les que organitza l'OIT de Cala Rajada, la ruta a l'Ermita de Betlem-baixada a es Canons-arribada a es Caló i tornada ran de mar a la Colònia de Sant Pere.


Pilar Pascual és la guia i anima mater d'aquestes excursions, qui amb els seus entusiame i explicacions contagia tots els assistents.

Aprofitant que les escoles feien pont amb motiu del Dia de les Illes Balears, un grapat de gabellins de totes les edats i estrangers confluïren en aquesta fantàstica excursió, entre els quals s'hi comptaven alguns membres de les Cranques Reumàtiques.

Aquesta és una ruta molt agraïda que combina una interessant caminada amb una vasta panoràmica de tota la badia d'Alcúdia i part de la de Pollença fins a Formentor i el relleu de la Serra de Tramuntana al davant i part de les muntanyes de la Colònia-Betlem, amb tota gamma de verds i marrons i coronats per l'impressionant Ferrutx i totes les tonalitats de blau possibles de la mar com a estora.



El dia s'alçà molt clar i amb unes temperatures molt altes que encara feren xalar més de la ruta tots els assistents, fins i tot algun s'animà a fer el primer bany de peus de la temporada.

En definitiva, un dia fantàstic per guardar en el record i per tornar a repetir qualsevol d'aquests dies de primavera.