Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2267

JORNADES BOTÀNIQUES AMB FELIP ESTEVA


 
DISSABTE   04/04
Son Moll – N'Aguait - Es Carregador – Puig den Rabassó

 Per venir amb nosaltres hauríeu de fer una  inscripció prèvia a l’oficina d’informació  o al nº de tlf. 971819467 (qualque dia necessitarem vehicles per desplaçar-nos )

Image


Punt de trobada
:    Oficina d’informació  i turisme de Cala Rajada a les 9.00h.

 

Durada de l’excursió:  6 km 

 

Indumentària i coses bàsiques  necessàries :  Sabata   esportiva  o de muntanya , roba còmoda, aigua per beure i qualque cosa per menjar. Si fa sol, no estaria de més una bona embatumada de crema solar.

 

Grau de dificultat:   Fàcil


 
Tipus de comunitat vegetal: Farem la ruta dels tamarells, veurem els millors exemplars del municipi i visitarem es mateix es Carregador (que no són a altre lloc del món) i altra tant de no endèmics.Quasi amb tota seguretat podríem dir que és una de les zones del món amb major varietat d’aquesta espècie. És la joia botànica del municipi, per tant cal tractar-la  bé. En aquest moments, es Carregador sofreix una notable pressió humana que no tindria per què influir en la degradació si els visitants de l'espai gaudissin d’uns mínims coneixements en educació ambiental. També hi hem d’afegir el gran problema  de les plantes invasores que s'estan apoderant no tan sols d'es Carregador, sinó de molts de punts del nostre municipi. De tot això i d’algunes de les plantetes típiques del litoral, en parlarem dissabte en aquesta primera excursió.

Vos hi esperam