Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2602

Un grup d'excursionistes del nostre municipi ha visitat el Parc Natural de Cabrera. Un dia excel·lent per a visitar l'arxipèlag.

Image

   Devers 26 caminaires de Capdepera i Cala Rajada, Sant Llorenç i Manacor, anaren d'excursió a Cabrera amb l'intenció de fer una ruta de l'illa. Sortirem a les 7,30 hores per poder agafar la primera barca . La travessia va resultar un poc moguda, però en una hora arribaren a Cabrera. Just desembarcar una noticia desagradable: el guia ens comunica que no podem realitzar l'excursió prevista, perquè el coordinador s'ha posat malalt i no tenim guia per acompanyar-nos. Ens ofereix una excursió alternativa que hem d'aceptar ja que no hi ha alternativa (feia més d'un mes que havien demanar permís).

Image

   Així tiram cap el castell i després de visitar aquesta magnifica construcció, que ofereix magnífiques vistes sobre el port natural, anam cap a la platja i dirigim les nostres passes cap el far d'Ensinola. El camí comença pujant un coll, per després devallar cap un itsme rocallós, a dalt del qual hi ha un far. Un grup seguim cap el far i d'altres tornen per poder visitar el museu i gaudir de la platja.

Image

  De tornada ens aturam a dinar a unes taules situades a l'ombra. La sobretaula dura poc ja que a les tres surt la darrera barca. De tornada  visitam la Cova Blava. Una hora després arribam, enmig de l'estropeig, a la Colònia de Sant Jordi on ess espera l'autobús de tornada

Image

Image

Image

Image

Image