Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2740

   La revista Cap Vermell va remetre als set candidats  que es presenten a les eleccions de dia 22 de maig quatre preguntes per a conèixer la valoració que fan de la legislatura passada i, molt especialment, perquè ens presentassin els seus projectes de cara al futur. Els demanàvem aportacions concretes, no massa extenses. Ara us presentam les seves respostes a la quarta pregunta.  
   Aquesta tercera  pregunta diu:

4º Que destacaríeu del vostre candidat a Batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?






Aquestes són les respostes.  Adjuntam les fotografies de grup que ens han estat remeses 


UCAP

4º Que destacaríeu del vostre candidat a Batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?

   En Biel Torres, empresari gabellí, fet a si mateix, es una persona accessible, senzilla, tolerant i amb capacitat d’empatia. No es un polític convencional, i quan una persona amb les esquenes ben cobertes decideix involucrar-se en el repte de treballar pel seu poble, demostra clarament el seu sentiment de feina, de responsabilitat i de solidaritat cap als seus veïns, amics i conciutadans.
  En Biel no comença aquesta aventura amb aspiracions polítiques, sinó amb l’ànim de poder aportar el seu gra d’arena per tal de que el nostre poble pugui sortir d’aquesta situació difícil que es la crisi.
   La gent d’UCAP no tenim ni el més mínim dubte de que la seva falta d’experiència quedarà perfectament solapada pel seu entusiasme i els seus coneixements de gestió adquirits dins l’empresa privada.
   Al marge de tot això, pensa’m que en Biel, com diem els mallorquins, és un “bon tipo” i una bona persona, ho te tot per arrancar a fer feina. Sobre les persones que van a la llista volen dir que son persones preparades, amb una gran capacitat de feina, esperit de sacrifici, do  de gents, autocrítica, responsabilitat, seriositat, simpatia i el més important de tot, que estimen molt, però molt, a Capdepera i a la seva gent i, que fora cap tipus de dubte, volen el millor per ella.

  



PSOE

4. Què destacaríeu del vostre candidat a batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?

    El nostre candidat és la persona que ha començat a desenvolupar el canvi necessari a Capdepera a la legislatura passada, i, que creim que és el més adequat per assolir l’objectiu de consolidar aquest canvi tan important per aquest Municipi. Una persona dialogant, que ha cercat i cerca el consens, engrescadora, i, capacitada per du endavant les polítiques necessàries perquè Capdepera pugui sortir de la crisi mundial, i, que es pugui adaptar als paràmetres d’una població del S.XXI.
    De la resta d’integrants hi destacariem el seu coratge, l’iniciativa, i, la formació per tal de gestionar de manera coherent les possibles àrees que els puguin ser atorgades


PSM-Entesa

4. Què destacaríeu del vostre candidat a batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura
?

   No som un grup amb cabdillismes ni amb lideratges indiscutibles, sinó un grup de gent que, legislatura rere legislatura, fa la seva aportació al govern del nostre poble, ja sigui des del govern o des de l’oposició. Cap de nosaltres està en política per a perpetuar-s’hi i els relleus es produeixen amb tota naturalitat.
   Estam convençuts de conformar una llista capacitada per encapçalar el govern del municipi, amb gent que ja té experiència en el món de l’administració i que compta amb una bona preparació personal. No insistirem en conceptes com il•lusió, ganes o decisió, perquè se suposa que tots els candidats de tots els partits els comparteixen. Sí que podem dir que som persones conegudes per la majoria, moltes amb una llarga trajectòria d’activisme social, cultural i polític, que ja hem demostrat amb escreix la nostra voluntat de servei a aquest poble.
   Pel que fa al candidat a batle, Pere Fuster, ara és l’encarregat d’estar al capdavant del nostre grup i ho assumeix com un servei més a la comunitat. En els darrers mesos, des que va ser designat com el nostre candidat i s’ha intensificat la feina de cara a les eleccions, ens ha demostrat una gran capacitat de feina, d’organització i de coordinació. Com tots nosaltres, té molts clars els objectius de PSM-Entesa i allò que convé a Capdepera i està disposat a deixar-se la pell en aquesta empresa, sabent que compta amb el suport unànime de tota la llista.



CANDIDATURA PSM-ENTESA
Pere Fuster, Antònia Ballester, Mateu Garau, Joan Ramon Esteva, Xesca Pascual, Berta Liesegang, Agustí Lliteres, Paco Galian, Maria del Mar Siquier, Lluís Cerrada, Maria Vives, Marga Bisquerra, Xiscu Vives, Laura Flaquer, Felip Esteva, Magdalena Nebot, Isidor Rodríguez, Antònia Vaquer, Pep Tous, Miquel Flaquer, Bàrbara Femenies, Pep Terrassa.



Es Grup

   4. Què destacaríeu del vostre candidat a batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?

   Del candidat, pensam que és la persona més preparada per encapçalar el proper equip de govern, ja que a la legislatura que acaba ha estat capaç de deixar les discrepancies i els rencors polítics per posar la estabilitat necessaria per garantir la governabilitat de l’ajuntament. Per això, destacariem la seva capacitat de diàleg, de transparència i tarannà democràtic, amés de la seva experiencia en política municipal.
   De la resta de candidatura, pensam que combina juventut i experiencia, a la vegada que té la capacitat i la energia necesaria per formar part del proper equip de govern. 

 


PP

4. Què destacaríeu del vostre candidat a batle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?

    Del Candidat a batle volem destacar la seva experiència, la seva capacitat de treball, la seva capacitat de diàleg i principalment la seva capacitat de gestió.
   De la candidatura volem destacar la entrada de 11 noves persones a una candidatura i molt especialment d’il•lusió que tenen tots i cada un d’ells per dur endavant una tasca que serà molt dura però molt important i a mes a mes també volem destacar la mescla de joventut amb la experiència i també la aposta per dur a la nostra candidatura mes dones que mai.


CANDIDATURA PP
Joan Ferrer Flaquer
, Maria Pilar Garcia Rosa, Pedro Sansó Flaquer , Margalida Servera Ferrer, Miguel Riera Muñoz , Angeles Espinosa Terrasa, Jaume Tous Pellicer, Melani Martínez Carreira, Antonio Martorell Torres, Maria Isabel Vives Liberal,  Javier Prado Fontan,  Patricia Pastor Nieto, Miquel Infante Lliteras, Maria Núria Filgueiras Posada, Juan Servera Ferrer, Francisca Fuster Pérez, Feliciano Casas Gomez . Suplentes:  Antonia Bonnin Daniel, Bartolome Garau Malpesa, Carmen Alba Galan (Ind.) i Francisco Javier Garcia Gimenez




EU

4. Què destacaríeu del vostre candidat a batlle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?

     Com el dia 28 hem pogut veure al teatre de Capdepera com es posen els llorers, els que fins ara ens han governat,  i com de la seva boca brollen com l’aigua d’una font els seus  triomfs. Nosaltres no podem dir lo mateix, perquè encara no em governat  però si que podem dir que   a la nostra coalició hi ha  igualtat de totes les persones per defensar el projecte d’EU,  per accedir als estaments públics sense cap tipus de discriminació, això el demostra el nostre candidat, un picapedrer  que vaig  ser triat entre altres candidats en les “Primàries” celebrades per l'assemblea d'EU de Capdepera. Nosaltres no portem  la demagògia com a eina, el que portam es nostre compromís am la justícia social i la lluita pel canvi .  Potser no siguem tan il•lustrats, com diuen alguns, però la actual situació ens està demostrant on ens han du aquest banquers i governants tan cultivats per defensar els seus propis interessos.   
   El nostre candidat representa la senzillesa, neteja,  la constància i perseverança  en la lluita obrera, estant present en el moviment obrer des abans de la democràcia, que vaig participar en les primeres eleccions municipals en Capdepera a l’any 1979 i que hi vaig sortit triat com a candidat a les esmentades “Primàries” , fet que ha sigut un premi per a ell. Per això aquesta assemblea  d’EU de Capdepera i les persones que la representen  estarem amb ell , defensant el programa del nostre partit tant a nivell local com nacional i desitgem que molts companys i veïns es uneixen a nosaltres.  





Iniciativa-Verds

4. Què destacaríeu del vostre candidat a batlle i de la resta de persones que integren la vostra candidatura?
   Podem destacar que el nostre candidat es una persona que no ve de l’àmbit polític sinó de l’activisme social i ecològic. Considera vital per treure un poble endavant aconseguir el consens de les forces politiques i la societat. Es una persona compromesa, honesta i que diu les coses tal com les sent i que te formació i experiència en l’àmbit turístic.
   La nostra candidatura està formada majoritàriament per persones que han triat el municipi de Capdepera com a lloc per viure, establir les seves amistats i criar els seus fills. Sentim que Capdepera es el nostre municipi i per això treballarem per millorar-lo.
En la candidatura d’IV es conjuga l’experiència política i l’aire fresc. Som gent honesta, molt treballadora, convençuda del nostre missatge i que sabem fer autocrítica i aprendre de les errades.