Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 1905
President sortint de l'Escolar



Després de quatre temporades en la cadira presidencial la directiva de Bernat Palmer dona per finalitzada la seva etapa al capdavant de l'Escolar






Per a repassar una mica aquestes quatre temporades vaig estar dialogant amb Bernat Palmer acompanyat de Bernat Martí tresorer del club i directiu encarregat del primer equip de l'Escolar, els dos amics des de la infància han compartit molts moments junts en la seva dilatada trajectòria futbolístiques.

Entre els molts temes que parlem recull alguns dels temes més importants segons la meva opinió:

Des d'un principi i segons la seva experiència van apostar que tots els jugadors del primer equip fossin del poble cosa que es va aconseguir i amb ells el tan anhelat ascens de categoria.

Des d'un principi van apostar per una línia canterana i de poble amb ells escoltar els consells que els poguessin venir des de fora de la directiva.

Les dues últimes temporades molt dures la pandèmia va fer mossa també en el club, canviant d'estratègies des del govern i la federació amb circulés canviant les normatives a cada moment per això ha mediat de temporada, es van inscriure els equips del futbol base, es van deixar de comú acord amb els pares se de un equip d'alevins i un altre de benjamins menys que en temporades anteriors.

La directiva està molt contenta de tots els components del club tant entrenadors, jugadors, delegats, en Fernando Martínez van trobar l'eix principal que va dirigir amb encert la part esportiva del club. Xisco Mena en la seva comesa amb la Federació. El treball incansable de Marga Barceló secretària del club, la seva aportació resulto un encant, pensar que té tres fills i el temps que dedico aquestes quatre temporades al club.

Gràcies als sponsors que han col·laborat durant la pandèmia. Agrair el tracte rebut per part des de l'Ajuntament.

A l'himne d'Escolar li canviem la música per una més concorde, del moment, però la mateixa lletra.

Els sap greu a les portes del 75 aniversari no haver pogut poder organitzar la festa d'aniversari, tenint en compte a la pandèmia.

La directiva sortint desitja a l'entrant que tingui molts èxits en la seva comesa ells aquesta per a ajudar-los en el que se'ls necessiti.


Miquel Bestard