Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2682

Image

SEBASTIÀ SUREDA ROSSELLÓ

 


 -Què et va decidir a presentar-te  a les municipals?
-El que em va decidir va esser intentar fer  un canvi respecte de la política que es feia en aquells moments. Hi havia un “status quo” que s’havia de canviar i juntament amb els companys amb els quals hem vaig presentar –perquè es tracta d’un tema de grup, no individual–,  esperam fer-hi alguna cosa.


 -Una vegada a l’Ajuntament, què és el que més t’ha sorprès?
-Sobre tot, per a mi, que venc de l’empresa privada, la lentitut dels procediments a l’hora de tramitar qualsevol  cosa, per molt simple que sigui. Aixó demostra el que és l’adminitració pública i no crec que en el futur variï gaire.


 -En aquest mandat, què és el que més t’agradaría aconseguir?
-M’agradaria veure realitzades les inversions al casc antic de Capdepera; veure’l embellit i dinamitzat, i també el Castell. Al nucli turístic de Cala Rajada m’agradaría veure’l amb ordre i concert,  amb el passeig marítim arreglat i igual el centre de la població i sobre tot cuidat i amb un manteniment continuat  a nivell de fems, de renous i del desordre públic que hi ha hagut fins ara i que intentarem reduir anualment. A veure si ho podem aconseguir.


 -Com es veu el poble des de el balcó de la Sala?
-Com sempre, a mi tant m'és estar a dalt com a baix. No tenc cap esperit de protagonisme  individual, vaig a fer feina pel poble conjuntament amb un grup. Acostumat a jugar a fútbol, pens que l’equip ho és tot i a l’Ajuntament feim feina en equip. Estàs enmig i saps que ets un centre de crítiques i ho has d’acceptar i tirar andavant.