Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 2877










Els guardonats recullen i gaudeixen dels seus premis.
Gràcies als patrocinadors ANDREU GENESTRA i TONI NAVARRO.

Marc Gelabert guanyador del Concurs de fotografia del Mercat Medieval 2016 celebrà amb la seva parella el premi del menú per a dues persones al restaurant d'Andreu Genestra a Son Jaumell. Ens ha comentat que l'experiència gastronòmica fou espectacular i com a bon fotògraf ens deixà diverses fotos dels plats que degustaren.










Antoni Navarro obsequià amb mitja tortada de sabayón i mitja d'una creació pròpia que anomenà banatoffy, amb un farcit de semi fred de figa a més del plàtan i el caramel.
Relament les postres de Toni Navarro han adquirit un renom a tota l' illa. De fet abasteix a  nombrosos i rellevants restaurants de tota la geografia illenca i té propostes per expandir-se a la comunitat valenciana.

 Maria José Fernández recollí el premi en representació del seu germà Fernando, que viu a Donosti ui va venir convidat per la seva germana al Mercat Medieval.

A continuació també teniu un detall de la tortada.





Finalment, Alejandra Pías recollí un generós lot de llibres que Cap Vermell ha anat editant al llarg dels darrers set anys. Com a participant activa del Club de Lectura de Capdepera, és ben segur que gaudirà de les bones lectures que li "proposam".



Enhorabona a tots els premiats i a tots els participants. I no ens cansarem d'esmentar i agrair els nostres patrocinadors  ANDREU GENESTRA i TONI NAVARRO.

Fins l'any que ve!