Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 805


La primera edició de Caparruts celebrada el passat diumenge, 20 d’agost,  a la plaça des Sitjar va ser un rotund èxit.  Èxit de convocatòria, èxit d’organització i èxit artístic. A partir de l’hora d’inici la plaça se va anar omplint d’un públic majoritàriament jove amb ganes de gaudir de les propostes musicals programades.




Piru Dj Set i Drew K van ser els encarregats d’arrencar el concert, oferint una molt bona actuació que animà al públic més jove que acabà compartint escenari amb Drew K, que se lliurà a fons damunt l’escenari. La seva proposta musical no encaixava del tot en un festival de música en català, però el fet de ser músic local justificava la seva participació. Va ser un encert incloure’l en el programa.

El grup Lal’Ba va començar la seva actuació amb la plaça plena d’un públic decidit a gaudir de la seva música.  Les seves cançons, amb un cert toc melòdic,  són molt agradoses a l’orella. No cal dir que molts de joves corejaven les seves cançons i d’altres se deixaven dur pels ritmes que convidaven al ball i passar-s’ho bé.

El Grup dient-ne estel·lar va ser Figa Flawas, i la seva actuació va complir les expectatives. Davant un públic totalment en sintonia, van oferir tot un espectacle molt be estructurat amb cançons i espectaculars coreografies que eren seguides pels seus fans.  Durant la seva actuació se va afegir na Julieta, per a goig dels seus seguidors que corejaven totes les cançons. Van sorprendre  positivament, fins als qui no estam tan al dia en aquest tipus de música.









Plan-ET van ser els encarregats de finalitzar el concert, aconseguint mantenir una vetllada molt animada fins el seu acabament.

Durant el concert, Iván Solivelles portaveu de Plataforma per la Llengua a les Illes Balears dirigí unes paraules reivindicant l’ús del català a Mallorca, en tots els àmbits socials. Plataforma per la Llengua, a més de col·laborar amb el concert,  va muntar una paradeta on lliurava material de suport a les seves campanyes a favor de l’ús del català.

Com hem dit tot un èxit. Els organitzadors estan contents i ens han comentat que els agradaria que l’any vinent es pogués repetir el festival, preparat amb més temps i major pressupost.

Reiterem la nostra enhorabona als organitzadors i tothom que ha col·laborat.


Piru Dj Set i Drew K













Lal'ba











Figa Flawas







Plan-ET 







Els músics fora de l'escenari: