Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1238
El Doctor Sancho, o com molts l'han anomenat tota la vida, Xiscu o Xisquet serà el responsable de donar inici a les festes de Sant Bartomeu de Capdepera d'enguany.















Gabellí de naixement, metge de vocació i una gran persona dins i fora de la seva feina. Fa 30 anys va iniciar la seva carrera professional sent metge a Capdepera, sempre ha passat consulta al nostre poble i actualment també és el director de la zona bàsica de salut de Capdepera.

Orgullós pare de dos fills, ell i la seva dona formen una família gabellina que sempre que poden són molt presents al dia a dia del poble. De les festes de Sant Bartomeu de quan ell era nin recorda l'olor de murta que feien els carrers que s'engalanaven pels dies de la festa major de Capdepera.

També recorda amb nostàlgia els tenderols de joguines i llepolies que cada any compareixien i en especial en "Solleta" i el simpàtic que era amb tots els gabellins i gabellines, i amb una rialla conta que les festes eren especials, que podia ser pel carrer fins més tard, i que anys enrere quan arribaven les festes tothom vivia amb alegria per què arribava un any més ... la festa dels gabellins, la festa major de Capdepera ... arribava un any més ... SANT BARTOMEU.

Dimecres, 17 d'agost, comencen les festes de Sant Bartomeu, a les 20 h a la plaça de l'Orient podreu escoltar el pregó que enguany farà el nostre amic, el nostre veïnat, el nostre gabellí, Xiscu Sancho.