Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 962
Diumenge 7 d'agost a les 20 h en la plaça Cap Vermell donarà inici a les festes de Sant Roc amb el seu pregó de festes 2022.



Nascut a la ciutat colombiana de Barranquilla, és una persona molt sociable i es considera de Cala Rajada d'adopció. Va arribar al nostre municipi fa poc més de 12 anys i des de llavors exerceix les funcions de metge al Centre de Salut. Es considera metge de vocació i a la seva vida sempre anteposa la seva labor per i amb el pacient.

A la seva vida fora de la consulta és un marit i també un orgullós pare de dos fills, família amb la qual li agrada compartir el seu temps, i gaudeix de caminar pel passeig marítim, contemplar les belles vistes que té el far de Capdepera i també reconeix que li agraden totes les platges, però la seva preferida és Cala Gat.

Mauricio conta que se sent part del municipi, i li agrada participar de la vida social de Cala Rajada. Ens confessa que després de dotze anys aquí, veu moltes cares conegudes i se sent part d'aquesta gran família. Destaca també una de les virtuts que té Cala Rajada, ell se sent enamorat de la diversitat que es respira en l'ambient, amb persones de molts pobles de l'illa, gent d'altres comunitats i racons d'Espanya i de tot el món. Diu sentir-se enamorat d'aquesta fusió de moltes cultures i pobles, d'aquesta fusió de persones diferents i també iguals, i que en unir-les i ajuntar-les, el resultat és una cosa tan gran i tan bonic com CALA RAJADA.

Si voleu conèixer-lo més, el diumenge 7 d'agost a les 20 h en la plaça Cap Vermell donarà inici a les festes de Sant Roc amb el seu pregó de festes 2022.