Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3552
Ni una agulla!

El menjar és un tema seriós i la festa comença amb la reserva de taules. Però abans de l'àpat tengué lloc al Melis Cursach tres sessions de microteatre que exhauriren les entrades. Foren tres obres estrenades al Casal Balaguer on hi havia la participació de Toti Fuster. Malgrat la calor la gent sortí contenta.



Tràgiques, divertides o fantasioses, el microteatre combina excel·lents actors, bones localitzacions, proximitat i intensitat ja que tot passa en 12-15 minuts. 





Amb el “sus” i el “bon profit” del batle començà una bona vetllada de sopar a la fresca, amb bona participació de començals i una bona mostra gastronomica casolana, que anava passant de mà en mà, fent tasts d’aqui i d’allà.
la vetllada queda enredonida amb la participació del TRIO AMANECER, que amb la seva força habitual ens oferiren un ampli ventall de cançons per acabar la festa de la millor manera.



A continuació, com és habitual, vos oferim un ample reportatge de tots els que hi eren. Les fotos es comenten soles. Hi ha fotos gairebé de totes les taules. I totes les fotos també les trobareu al nostre facebook.















En REVI, tècnic infatigable de les festes, també sopà.








































En aquest enllaç trobareu el video final de festa.

https://www.facebook.com/capvermell.org/videos/2410392042311996/