Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2561

 

El dissabte de Sant Bartomeu és el dia de la revetlla. Abans però hi ha un acte que ha esdevingut un clàssic: el concert de la Coral s’Alzinar a l’església de Sant Bartomeu.

Enguany, amb el Concert de Sant Bartomeu, la Coral S’Alzinar arriba al seu 35è aniversari i prepararen una actuació especial. El concert s’incià amb una preciosa obra,  Nocturnos de la ventana de F.Vila musicant un text de Federico Garcia Lorca, a la que seguiren unes paraules del president.

L’actució va consistir en una selecció, una mena de repàs musical, que va estar repartida en tres parts ben diferenciades. A la primera cantaren una sèrie de cançons populars com ara SYyamba, Balaio, la Bamba o Eres tu.   La segona part va incloure peces de musicals famosos: If I were a rich man, The lion sleep, Memory, Unchained Melody i No llores por mi Argentina. La tercera part arrancà amb O Fortuna de Carmina Burana acabà amb peces de sarsuela, el barberillo de Lavapiés i Jota, aquesta darrera amb ballada inclosa.



Capdepera, Capdepera, posà punt i final a l’actuació de la Coral s’Alzinar, en el seu 35è aniversari.



La revetla de Sant Bartomeu omplí la plaça d’ Es Sitjar de gom a gom i va ser amenitzada pels grups “Els Javaloyas”, amb els seus vells  èxits, la Tinbrass Band, Valnou i Ipop’s. L’Escolar va ser l’encarregat de dur el bar de les festes.









La vetllada com hem dit resultà ben animada, amb molt de jovent que s’ho passa d’allò més. Com altres anys un bon grup acabà la festa amb la Diana Florejada, que recorregué els carrers del centre de Capdepera.







Algunes fotografies més de la revetlla: