Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3100
 Amb el pregó de Toni Mestre Ginard, començaren les festes de Sant Roc



Si consideram l’inici de les festes el dia del pregó, el dimecres dia 9 se donà el xus amb el cercaviles i el pregó. Però també hi hagueren altres activitats, anem a pams.

 

A les 19 hores, a  la plaça dels Pins hi hagué l’exhibició de judo organitzada pel club Reshinkan. Una vegada més a l’ombra dels Pins vam poder veure els combats i  exhibició dels judokes des dels més petits als sèniors. Un bon nombre de pares i familiars van fer costat als esportistes.
 



Just després del judo, a les 20 hores començà el cercaviles que partint de la Plaça Castellet va recórrer el carrer Elionor Servera i l’Agulla fins a la plaça del Centre Cap Vermell. Un bon nombre de calarajaders s’afegí al passeig, ballant amb la música d’”Els qui ningú vol” , mentre la Banda de cornetes i tambors obria la comitiva festiva.





Arribats a la plaça del Centre Cap Vermell, Toni Mestre, el pregoner, va convidar a festa (el pregó íntegre el trobareu a Cap Vermell digital). Toni aprofità per presentar-se i fer un breu recorregut per la seva dilatada experiència musical, tot recordant grups i amics. També va fer referència a com es vivien les festes quan era petit i les comparà amb les actuals.
 

Un pregó sincer i emotiu. Tot temps va estar recolzat pels seus companys músics d’”Els qui ningú vol”. Aqué el teniu de viu en viu:

 

Posà amb el seu company Tolo Alzina, el pregoner de les festes de Sant Bartomeu. Amb una traca i focs artificials se donaren per començades les festes de Sant Roc 2017.

Amb les festes en marxa s’aprofità per inaugurar l’exposició “Retrospectiva de pintures” de Conrado que comparteix l’espai del Centre  Cap Vermell amb  “Espai, silencis i roses amb espines “ de Cristina Escape. 

Ja de fosca, devers les 22 hores, la plaça s’omplí per l’actuació de Total Dance. Les ballarines de diverses edats van realitzar les seves acurades coreografies, que van agradar molt al nombrós públic assistent.
 









Cal dir que el programa inclou algunes activitats des del dia 4 d’agost, de les que ja hem informat en els seu moment. I d’altres encara no com l’actuació de balls andalusos a càrrec de l’escola de ball de Satu Jiménez, que actuà a la plaça dels pins dimarts dia 8 d’agost.