Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2730

 

 
Dimarts dia 9 d’agost, la jornada festiva va organitzar diverses activitats d’animació infantil, a la plaça dels Pins. Aquestes activitats tenen una gran acceptació i són molts els infants que omplen la plaça per a jugar amb castells inflables, jocs tradicionals, manualitats i un bou mecànic.

Com hem dit hi va haver molta afluència de públic formant-se coes en algunes atraccions, especialment les de jocs individuals.
 





Ja fosca hi va haver una nova representació de l’obra d’Arnau Serra, “Brigada antixafarders”, a Cala Rajada. Aquesta obra forma part del programa del Festival de les Arts al carrer. La sortida va ser des de la platgeta de Na Ferradura i recorregué el passeig marítim, mentre s’afegia gent darrere el grup d’actors. A la plaça Castellet hi hagué una returada i seguiren pel carrer Elionor Servera fins la plaça dels Mariners.



Molts de turistes s’afegiren a la festa, sense saber ben be de què anava la cosa, gravant amb les càmeres i els mòbils. Al final entre rialles i cares de sorpresa, el grup d’espectadors reclosos a un tancat (simulant una quarantena) van curar-se.



Cal dir que a Cala Rajada, malentesos a part, l’obra d’Arnau va funcionar millor que a Capdepera.