Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3084
La popular cursa de Sant Bartomeu arriba a la 32a edició.

 


En ple cap de setmana festiu, el dissabte 22 d'agost comptà amb un complet programa que 
començà amb la prova de tir al colomí a Son Jaumell, amb una prova puntuable pel campionat de les Balears.

Seguint amb l'aspecte esportiu, la Cursa de Sant Bartomeu arribà a la seva 32a edició, amb una molt bona participació, ia més es disputà la segona edició de la prova de nòrdic. De la cursa de Sant Bartomeu, en breu afegirem una noticia (a l'apartat d'Esports) amb els resultats i els pòdiums i les carreres infantils.
El recorregut va tornar a ser el mateix d'altres anys, però la sortida i arribada van tenir lloc a la plaça des Sitjar.



Gairebé no havia acabat el lliurament de trofeus de la cursa, quan començà el Teatre de Barra. Una variant de micro-teatre (enguany amb quatre obres ) amb els bars com a tema en comú. Quatre històries ben diferents, de les quals també us en farem cinc cèntims en una noticia específica a l'apartat de Cultura.



A partir de les 23  hores arribà el torn de la Festa Blanca. Com sabeu, aquesta és una festa temàtica, en la qual es convida la gent a anar vestida de blanc, cosa que complí la majoria d'assistents (almanco parcialment). 

Resultà una festa ben animada, en part gràcies a Chevy's Band, una banda que se consolida dia en dia i que comença a comptar amb un notable nombre de seguidors. Damunt l'escenari, aquest grup mostrà el seu bon fer i oferí un ampli repertori, amb una selecció de temes molt aquats per a l'ocasió. Aquesta banda és una aposta segura. 





Després de la dilatada actuació de Chevy's Band (tenen un bon repertori) arribà el torn del DJ, que tenia la difícil missió que no decaigués l'ambient, i ho aconseguí en base a una bona selecció de cançons del pop-rock dels 80 i 90, ben conegudes i que ompliren la "pista" de ball.





A l'entrada hi havia una pantalla per fer-se fotos i recordar l'esdeveniment, així que molts de grups aprofitaren, entre els quals part de la comissió de festes amb la regidora. Ideals per a penjar al facebook (de fet, la mateixa nit ja n'anava ben ple). Coses de la modernitat i la immediatessa del món digital.



El servei de bar anà a càrrec dels pares i mares (i col·laboradors) de l'Atlètic Escolar, que a més de servir copes s'ho passaren d'allò més bé.