Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2873
Un diumenge ben esportiu i el pregó de festes, donen el Sus! a Sant Bartomeu 2014



Les festes de Sant Bartomeu arrancaren el diumenge 17 d'agost amb diverses activitats esportives, com ara el triatló de Cala Agulla, el 2n Open Internacional de futbol platja, el 3x3 de futbol i el 3x3 de bàsquet. Com que de cada activitat esportiva trobareu oportuna informació a sengles articles d'Esports, res afegirem en aquest comentari.



El cercaviles amb la banda de Cornetes i Tambors de Capdepera i Els que ningú vol va arreplegar un bon nombre de festers a "sa Creu". El pregó de festes (per als que no hi poguéreu assistir, el podeu trobar al nostre canal de youtube.  https://www.youtube.com/watch?v=VSFUm4iNLlA ) va anar a càrrec de na Maria Antònia Sureda "Caragol", presentada pel pregoner de Sant Roc, en Joan Mercant "Castus". En el seu discurs comentà com viu ella les festes de Capdepera i animà tothom a participa-hi. Na Pilar Tena va traduir a llenguatge de signes les paraules de na Maria Antònia.



El pregó acabà amb crits de "Tomeu, Tomeu, Tomeu..." i l'himne oficiós de les festes, "Amparito Roca", corejat i ballat pels assistents que omplien el carrers a "Sa Creu".



Amb l'encesa de la traca  i el tradicional refresc es donaren per iniciades "oficialment" les festes.



Bones festes! Visca Sant Bartomeu!