Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2574
De la mà de Maria Antònia Gomis i Bàrbara Femenies, quinze anys de bona música per les festes d'agost


 

Els concerts lírics de Sant Roc assoliren, en aquesta edició de 2013 la seva quinzena edició. Tres lustres en què, de manera ininterrompuda, dues artistes locals, na Maria Antònia Gomis i na Bàrbara Femenies, ens han ofert el seu art, que és molt. Piano i veu, veu i piano, ens han acompanyat cada any, sempre el 14 d’agost, i s’han convertit en un referent de les festes, en un esdeveniment esperat, que confereix un segell de qualitat a un programa no sempre engrescador.



En aquesta ocasió, la nostra pianista i la nostra soprano, per a una fita tan assenyalada, es feren acompanyar d’altres artistes i amics que, amb la seva presència, arrodoniren un concert que, com no podia ser d’altra manera, va resultar magnífic. La soprano María José Campaner, el baríton Carles García i el tenor Antonio Aragón aportaren a la festa les seves veus magnífiques, i tots plegats ens oferiren un recital de gran nivell, que el públic agraí llargament. 















El públic, va respondre una vegada més a la cita i omplí l’auditori del Centre Cap Veremll i al llarg de la vetllada les ovacions se succeïren en cada una de les interpretacions. Un programa molt ben dissenyat, que abastà de Mozart a Bizet, passant per Manuel Penella, propicià el lluïment de pianista i cantants i la sintonia entre intèrprets i públic es va establir des de bon començament. El bis del “Brindis” de La Traviata tancà aquesta brillant audició, amb els assistents posats dempeus.
 
Esperam que hi hagi concert líric per molts d’anys més. Aquí teniu el concert sencer. S'ho paga!