Imprimeix
Categoria: Pasqua
Vist: 2046
Celebració de la Missa del Sant Sopar de Dijous Sant



Aquest Dijous Sant, seguint amb les novetats i canvis de protocol per la COVID, s'han celebrat les cerimònies del Dijous Sant a les dues parròquies del municipi a la mateixa hora, a les 19h,  per poder celebrar la visita a la Casa Santa i complir amb el toc de queda a les 22h. La Casa Santa que es podrà visitar fora d'horari de misses.

També es varen suprimir tots els actes protocol·laris de les cerimònies, com la rentada de peus.

A les dues parròquies gairebé quedaren ocupats els llocs reservats amb distanciament, omplint les naus centrals dels temples. El fet de coincidir amb l'hora de les celebracions, oficiaren el capellà solidari Mossèn Pere Orpí a Cala Rajada i el rector Mossèn Xisco Bernabéu a Capdepera, amb els acompanyament del cants, per part de la Coraleta Verge del Carme i la Coral Parroquial de Capdepera.

Una vegada acabada la Missa del Sant Sopar, es va celebrar l'Hora Santa a les capelles dels sagraris de cada església.

Seguint amb les restriccions pel Covid, tampoc hi hagué sortida en processó, com ja va passar l'any anterior, ni tampoc exposició de les imatges.

Pel divendres, les misses tornaren a ser a les 19h a les dues parròquies, i sols a Cala Rajada es farà l'endevallament de Divendres Sant.


Capdepera









Cala Rajada