Imprimeix
Categoria: Pasqua
Vist: 1837
Diumenge de Rams a Capdepera i Cala Rajada



Encara en temps de COVID-19, les parròquies comencen les seves celebracions a les respectives esglésies, tot i que es mantenen les restriccions d'aforament i dels actes a l'exterior.

Aquest diumenge, primer dia de la Setmana Santa, a ambdues parròquies, se celebrà el Diumenge de Rams, amb la tradicional beneïda de rams, que aquest any no es recollien a l'entrada, sinó que els fidels duien de casa seva (si bé, el rector es va procurar uns quants rams per qui no en tenia).

Les celebracions foren a les hores anunciades, primer a Cala Rajada a les 10 h i després a les 12 h a Capdepera, amb una assistència de fidels gairebé semblant a les dues parròquies, omplint les naus centrals de les dues esglésies. Les dues misses les oficià el rector Mossèn Xisco Bernabeu amb la participació de les coraletes de cada parròquia, Com estava previst, i per evitar aglomeracions i contactes, se beneïren els rams d'olivera sense aixecar-se del lloc. Ara, per a les celebracions de Dijous i Divendres Sant l'horari serà el mateix a les dues parròquies, per poder complir amb l'hora de ser a casa.

Capdepera:










Cala Rajada: