Imprimeix
Categoria: Pasqua
Vist: 2616
La celebració de diumenge de Ram es va emetre en directe



Com us informàvem la Setmana Santa d’enguany, degut al confinament serà molt estranya. Sense celebracions comunitàries ni processons, es viurà de de forma diferent.  Diumenge de Rams molts de fidels seguiren la tradició de penjar un brot d’olivera a les seves cases, o degut al confinament branques d’altres plantes, i pogueren seguir la missa retransmesa des de l’església del Carme pel rector Josep Ramón Ortega.

Us informen dels horaris de les celebracions que s’oficiaran durant la Setmana Santa i que seran retransmès en directe i en diferit per facebook i youtube, mitjançant el canal de “Cristians Capdepera Cala Rajada”

 Segons informen al facebook:

D’ençà l’estat d’alerta sanitària, el rector de les parròquies del municipi, Josep Ramón Ortega, va posar en marxa la iniciativa de retransmetre en directe les cerimònies religioses des de la parròquia de Cala Rajada.
Ara arriba la Setmana Santa i seguint amb el confinament, no es farà cap cerimònia amb assistència de feligresos.
Per això, el nostre rector seguirà amb les connexions en directe des de la pàgina de FACEBOOK de “Cristians Capdepera Cala Rajada” o en diferit des del canal de YOUTUBE també de “Cristians Capdepera Cala Rajada” .






Pasqua en família. Activitats per a fer casa. Clica el dibuix per baixar el PDF d'activitats