Imprimeix
Categoria: Mercat medieval
Vist: 3209


El dissabte del Mercat Medieval va resultar un dia una mica estrany. De bon matí el temps no era gaire bo, els núvols i un aire fred resultaven un xic molests. Així com avançava la jornada el sol es va començar a imposar-se quedant un capvespre (i vespre) molt agradós. 



De bon matí, amb menys públic que altres vegades (així ens semblà, però només és una percepció) començaren les activitats d'animació amb el cercaviles dels Xeremiers Puig de Sa Font, mentre els artesans mostraven els seus productes. Cap a mig dia s'ambientà el mercat amb molta gent per tot arreu, des del castell a l'Orient.

 
El cercavila dels Bàrbars, Almogàvers o l'obscur medieval, acompanyants del grup musical IXERA, recorregueren el recinte del Mercat a varies hores. A més hi hagué diversos personatges medievals. Com és habitual el "carrit" del gelat d'Herbes de Can Planetes s'afegí puntualment com un element més de l'animació.



Passat el migdia, a la capella del castell, se representà una obra de micro-teatre dedicada a Ramón Llull interpretada pe Noctàmbuls.



Devers les 16 hores  hi hagué el concurs de vestits medievals pera nins i nines organitzat per MINIMON.





A mitja tarda vam poder gaudir dels joves dimonis tamborers de s'Alzinar i de la segona trobada de Xeremiers, amb tres colles que ompliren el castell. 





Tampoc no faltà la Banda de Música que sortí des del carrer Pla d'En Cosset passant per l'Orient i acabant a la plaça de Sa Menjua.



Del castell tgambé sortí Batucap amb Krisi teatre que oferí petits espectacles teatrelitzats.





Ja fosca, Sa Solera Gabellina va oferir el seu espectacle a l'escenari preparat a la plaça d'Es Sitjar, com sempre espectacular. La vetllada acabà de la mà del grup celta BOC  a la plaça de la Menjua, fins ben entrada la nit.





Us deixam algunes imatges més: