Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1227
Les Festes del Carme arriben al final amb l'Ofici, que lluí com cada any damunt el moll, presidit pel Bisbe de Mallorca, Mn. Sebastià Taltavull


Així com mana la tradició, la processó partí amb la Mare de Deu de l'església cap al moll. Un bon sol omplí de llum l'esplanada, el cadafal ben endiumenjat de flors i tot a punt amb els cants de la Coraleta, per donar entrada a la Verge del Carme. 



La gent de més edat es queixà de la velocitat en que marxà la procesó d'anada i la solitud de la tornada. La banda, un acompanyament de luxe, com sempre. 



Segon Ofici del Carme del nou rector Xisco Bernabeu. Presidí la celebració el sr bisbe, Mn Sebastià Taltavull amb els companys preveres, fills del poble o ex-rectors del municipi Pere Orpi, Joan Servera i Andreu Genovard.





Una eucaristia més participada que els anys de pandèmia i molt lluïda, amb el ball de l'Oferta per part de l'agrupació de ball de bot "Castell de Capdepera".



Acabada la missa, pujarem a les barques, processó marítima i focs d'artifici.







Els focs, curts i bons...com sempre divisió d'opinions.



I per aquells que no en tengueren prou, la Big Yuyu no aturà fins ben passada la mitja nit. 






Faltava sols l'epíleg de les festes: la paella i la presentació del llibre de Toni "Coix" "La meva Cala Rajada", però aquest serà l'article final de les festes.