Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 1763


Dissabte, 3 de juliol, va tenir lloc el passacarrers desbaratat. Les mesures de protecció COVID impedeixen fer el passacarrers amb el format tradicional, per tant s’ha tornat a optar per la versió “desbaratada”, amb sortides des de diferents punts. Així s’evita l’acompanyament i l’agrupació de gent als carrers.

Els grups participants han estat el CC Banda de Música de Capdepera, Batucap, Banda de Cornetes i Tambors i Els qui ningú vol.















Les agrupacions musicals anaven en camions escampant la música per tot Cala Rajada i poc abans de les 20 hores comparegueren a l’esplanada del moll, interpretant tots junts la cançó més representativa de les festes d’estiu: “Amparito Roca”.



Després de partir eles grups musicals participants del passacarrers va haver l’Animació Musical de “A l’estiu, Música en família”, a càrrec de Lluís Gili i família. Un repàs a un ampli programa musical, amb peces d’avui i de sempre. Com sempre una bona actuació a la que dissortadament va faltar el ball. L’espectacle calia veure’l asseguts a cadires.

Ens comentaven que aquesta formació ja fa prop de trenta anys (29 ens digueren) que actua les festes del Carme, amb distints espectacles i formats.



Durant l'acte Xisco Campins, en nom de l'associació Festes del Carme, va agrair a Keren Lisseth Mendoza haver participar en el concurs de dibuix per crear el disseny de les camisetes de les festes del Carme 2021. Na Keren Lisseth va comentar que estava ben contenta que el seu dibuix hagués agradat i fos triat per la comissió.