Imprimeix
Categoria: El Carme
Vist: 2990
Multitudinària revetlla al moll 




Per molts de motius, la verbena del moll de Cala Rajada es converteix, any rere any, en un esdeveniment massiu. Si a l'inici ja hi havia molta gent a l'esplanada, en acabar, quan el sol comparegué, encara hi havia gent a voler.



La part musical la posaren, amb molta professionalitat i molta "marxa", els grups Sándalo, Espais Verds, Rodamons i  VAL 9. Cadascun amb el seu estil, però mantenint el ritme durant tot la nit. 



A les imatges podeu veure com estava l'esplanada, tant a la part de la zona de ball com a l'àrea del bar. En aquesta zona, el bar, el de la revetlla és un dia frenètic, d'una feinada que no és de dir.



I encara hi ha una altra cosa cosa, que últimament s'està posant de moda: aprofitar les festes per fer comiats de fadrins. 



En fi, que la verbena del Carme constituiex una vetllada molt especial, en què tothom  es troba, ballant o xerrant, en una ambient molt distès, en què, a més, la gent normalment manté un comportament molt correcte. La música i les suaus temperatures (enguany encara no ha arribat la calor de bon de veres) van fer que la gent hi quedàs més temps. Com ja hem dit, a la sortida del sol encara eren molts els que ballaven amb molta d'eufòria.





Entre els músics no hi faltaren cares conegudes, com en David.



I com hem dit abans la gent, molta gent, quedà fins la sortida del sol amb el grup VAL9.