Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 1506




Una vegada passades ses restriccions de la COVID-19, i reprès el Carnaval, també s'ha tornat a programar l'Enterro de sa sardina.

Els membres de l'Associació Sol Naixent, fidels als seus principis i costums, protagonitzaren, el passat dimarts dia 1 el ja reconegut enterrament de la sardina, amb una desfilada còmica, des del moll, fins al club de gent gran al Racó de ses Graneres.


Una tradició, mescla de bulla, festa i menjar a les darreries del Carnaval.



En qualsevol cas, a les 7 de l'horabaixa es concentraren al moll amb la sardinota, que va ser transportada damunt una mena de civera pels endolats participants, d'allà, va fer el seu recorregut precedida pels sons de la Banda de Cornetes i Tambors i seguida de les dolgudes ploradores, endiumenjades ben de dol. Tot una festada, amb una acceptable participació, que arribats al Club Sol Naixent, els membres de l'Associació Festes del Carme, tenien el foc ben encès i les sardines a punt de torrar, però abans escoltarem el manifest a càrrec de l'actor i director teatral Ivan Martín, que donà per concloses les festes de carnaval i desitjà tornar-mos veure passat un any.
Aquí el teniu:


Serà fins l'any que ve, si no hi ha res de nou.