Imprimeix
Categoria: Alei, alei
Vist: 5307
Capdepera s'omple de la màgia del foc nadalenc

Ha estat una nit màgica. Els al·lots, després de cinquanta anys tornaven a dominar el foc del solstici d'hivern. No sense poques reticències al principi. Però el joc es va fer present. Dominaren les faies i cantant Alei, alei, anaren de la plaça vella fins l'Orient.

Les imatges i el video són prou el·loqüents. Els més vells no podien estar-se de contemplar una escena que no pensaven mai que la tornarien a veure. I sense poder-se estar de comparar-ho amb les seves vivéncies de quan eren petits. L'emoció de molts d'ells es podia gairebé tocar.La baixada per les escales formà una una imatge molt bella. El foc és bell.

I al final, al foc de l'Orient, els més agossarats han botat el foc sense aturar. Capdepera torna a cantar l'alei,alei! S'ha recuperat el que possiblement sia la festa més antiga del municipi.

Hi haurà altres cròniques i molts detalls per pulir. L'organització, contenta i emocionada, ja parla de l'any que ve. Enhorabona i gràcies per aquests moments que són regal de vida, d'identitat i de bellesa.

Gaudiu amb les fotos i marcau a l'agenda la data de l'any que ve.