video d'Eduard Alajarín


Aquest és un fragment dels "Racons de la costa del llevant de Mallorca". El vídeo complet, encara no finalitzat, comença a la Colònia de Sant Pere i acaba a Sa Coma. El tram que es pot visualitzar aquí és el que comença a s'Entrador (prop de Cala Agulla) i arriba a Cala Provençals (ambdós dins el terme de Capdepera). La majoria de les seqüències foren enregistrades durant els dos darrers anys, però també s'han aprofitat imatges d'abans i encara s'hi faran diverses correccions (les coves del Carregador, per exemple).

És un homenatge a la terra, a la natura i a la nostra cultura (majoritàriament allotjada dins els llibres), també a aquells que ens precediren i ens deixaren el seu exemple.

Pel que fa als requisits tècnics cal dir que s'ha elaborat amb una talla UHD (3840 X 2160, habitualment mal anomenada 4K) i amb un "CBR" de 200. Malauradament, es poden notar un poc les 25 fps i els 8 bits de colors, però en determinats moments la nostra GPU gairebé feia fum, així que ens hem hagut de conformar. Pel que fa al so, hem d'expressar que no és definitiu i que a la versió completa s'acompanyarà la música amb la fressa de l'aigua i la remor de la mar, de fons i molt fluixet.