Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 3596

dia 15 de gener,

darrer dia per votar


Feis-nos arribar els vostres vots i contribuïu a reconèixer els mèrits dels grups o col·lectius que treballen desinteressadament per al nostre poble.

A continuació teniu la llista de candidats i el sistema de votació.


Segurament molts deveu recordar que, des de l’any passat, deixàrem en mans dels lectors tant la proposta de candidats al Premi Cap Vermell com la posterior votació, en l’apartat de grups, entitats i associacions. En canvi, en l’apartat individual, reservàvem la designació del premiat per a la junta directiva de Cap Vermell. I així serà també en aquesta dotzena edició.

 

Com sabeu, per començar obrírem el termini perquè ens féssiu propostes de candidats, i ara ha arribat el moment d’iniciar les votacions. Els grups que els lectors heu considerat que són mereixedors del Premi Cap Vermell 2011 són els següents:

Comissió dels Reis de Capdepera i Cala Rajada

Banda de Cornetes i Tambors

Grup de Teatre “Es Mussol”

Grups de ball de bot “Castell de Capdepera” i “Aires Gabellins”

Voluntaris de Protecció Civil

Com sempre deim, perquè a més és cert, cadascun d’aquests candidats ens mereix tot el respecte i, atesa la seva trajectòria, tots ells són mereixedors de rebre el nostre guardó. Sigui quin sigui el premiat, estam segurs que representarà amb solvència els valors de la solidaritat i de la feina altruista que volem reconèixer.

Per tal d’evitar qualsevol possible manipulació informàtica, les votacions s’han de fer mitjançant correu electrònic, adreçant-vos a capvermell@gmail.com fent constar a l’encapçalament Premis Cap Vermell 2011.

Esperam la vostra participació.