Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 2742

Queda obert

el termini

per a proposar

els candidats al

PREMI

CAP VERMELL 2010



Fins al proper 15 de novembre

ens podeu fer arribar el nom

dels vostres candidats


---------------------------

Aquesta edició queda reservada

per a entitats i associacions




El temps passa volant i, com un buf, ja hem cremat un any d'ençà que vos convocàrem a proposar candidats per al PREMI CAP VERMELL 2009. Ara ha arribat el torn de les candidatures del 2010, i heu de ser vosaltres, els lectors, els que ens faceu arribar candidatures que s'ajustin a la filosofia del nostre guardó, i que no és altra que reconèixer “la tasca d’aquelles persones o col·lectius del poble que contribueixen a fer, de la nostra, una societat millor i obren espais per a la convivència i ens fan la vida una mica més agradable”.

Després de 10 anys, sabeu que allò que ens proposam és posar en relleu l'altruisme, la generositat i l'esforç desinteressat de tantes persones del nostre entorn, que, sense demanar res a canvi, treballen, com dèiem, per a crear espais de convivència. Persones, grups, entitats, associacions..., sempre ho deim: hi ha més gent que es mereix aquest guardó que no possibilitats tenim de ser justos i equitatius amb tots els que n'haurien de ser destinataris.

Des de l'any passat, i per tal que tothom tengui les mateixes oportunitats, volem anar premiant, alternativament, persones físiques i agrupacions, de manera separada, ja que aquestes darreres, normalment, compten amb una massa social que els fa jugar amb avantatge davant les candidatures individuals.

I com que l'última edició la reservàrem a persones físiques, enguany arriba el torn de les entitats i les associacions.

No ho dubteu, feis-nos arribar les vostres propostes, sempre ajustades a la idea que presideix el PREMI CAP VERMELL, fins al 15 de novembre. Ho heu de fer, com sempre al nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Després, i una vegada comprovada la pertinença de les candidatures proposades, arribarà el torn de les votacions.

Què esperau?