Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 4658


El Dr.

Bartomeu

Balaguer,

Premi

Cap Vermell 2009
























D’acord amb el veredicte dels vots que ens heu fet arribar –per primera vegada exclusivament per mitjà del correu electrònic i prèvia identificació dels votants–, és per a nosaltres un honor proclamar el doctor BARTOMEU BALAGUER BARCELÓ com a PREMI CAP VERMELL 2009. Des del primer dia que obrírem el termini per a la votació, ja ens poguérem adonar que el Dr. Balaguer comptava amb les preferències de la majoria dels nostres lectors. Va marcar distàncies des del primer moment i es va mantenir per davant fins al final de les votacions, d’una manera incontestable. Aquests són els percentatges de vots rebuts per cadascun dels candidats:

Bartomeu Balaguer   
Bartomeu Massanet 
Pere Orpí
Llorenç Tous 
Antoni Flaquer

Tino Adrover
55%
25%
12%
4%
2%
2%


Hem d’afegir, a aquesta informació, que la Sra. Isabel Moll ens va expressar la seva renúncia a figurar com a candidata, tot i que havia estat proposada, i és per aquest motiu que no apareix en els resultats finals. D’altra banda, tenim a disposició d’aquells a qui interessi fer-ne la comprovació corresponent, el registre del seu vot. No oblideu que, entre tots els votants sortejarem deu vals per a un servei de spa de l’Hotel l’Illot. El passat dia 28 ens reunírem amb D. Bartomeu Balaguer per a comunicar-li l’indiscutible veredicte dels lectors de la nostra web, i per a demanar-li si acceptava la nominació com a Premi Cap Vermell 2009. Diguem, d’entrada, que acceptà, cosa que ens omple de satisfacció. Aquest és el desè aniversari del nostre guardó i, coincidint amb els votants, estam convençuts que en una edició tan significativa ha anat a recaure a mans d’una personalitat que representa de forma inqüestionable tots els valors que, amb la nostra convocatòria, pretenem posar en relleu. Afegim-hi, tot seguit, que tots i cadascun dels candidats proposats, als nostres ulls, ostenten uns valors indiscutibles, per sobre de la modèstia del nostre premi, i que és en aquests moments quan ens dol de veres no atorgar més que un premi cada any.

Parlàvem de la conversa amb el Dr. Balaguer, i al respecte hem d’afegir que la trobada que mantenguérem va esdevenir una impagable ocasió de departir amb una persona amb qui sempre és una gaudi conversar. I també vàrem tenir ocasió de constatar –alguns ja ho sabíem bé–, com, des d’una modèstia diametralment oposada als seus mèrits, el candidat electe mantenia reticències sobre l’oportunitat d’aquest reconeixement.

Image

La festa de lliurament del guardó, coincidint amb la presentació de l’Anuari Cap Vermell 2009, tendrà lloc el primer cap de setmana de març (com férem l’any passat), i estam convençuts que serem molts els que voldrem acompanyar D. Bartomeu Balaguer en tal ocasió. Mentrestant, nosaltres treballarem perquè la festa estigui a l’alçada del guardonat.

Image

Vos mantendrem informats.